Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget Atas Posting

Pantun Korona

 


Pantun tentang Korona

Boboko teh meni keker

Teuing saha nu nyieunna

Ulah poho make masker

Sangkan teu keuna korona


Iwung mah ngeunah diangeun

Didaharna rebun-rebun

Kudu sering ngumbah leungeun

Ulah poho make sabun


Lauk emas jeung gurame

Diteundeun na luhur erak

Lamun ditempat nu rame

Kudu anggang jaga jarak


Meuli baju dua nana

Lamun opat jadi rea

Corona nyata ayana

Ulah Dianggap Samanea


Post a Comment for "Pantun Korona"