Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget Atas Posting

Nadoman Rukun Iman


RUKUN IMAN

Rukun iman aya 6
Henteu gangsal estu jangkep
Apalkeun masing saregep
Supaya imana tetep
Hiji ngimankeun ka Allah
Dua Malaikat Allah
Tilu ka Kitabna Allah
Opat Ka Rosul na Allah
Qiamah nu ka lima na
Qodho odar ka genep na
Sae sareng nu awona

Eta ti Allah Ta’ala

Post a Comment for "Nadoman Rukun Iman"