Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget Atas Posting

Bobodoran Carita di Hiji Kelas

Di hiji Kelas
Di hiji kelas keur waktu istirahat siswa jeung bapa guru keur istirahat.
*Guru* :  Sok barudak ku Bapa di absen nya hiji hiji.. nu ngarana nyokot ti ngaran Indung Bapa hidep, maju kahareup.

Abdi Rohman : singkatan nami Indung abdi *Iroh* jeung Bapa *Maman*, jadi *Rohman*.

*Guru* : Hade pisan..!!
saterusna saha deui..??

Abdi Danu Pa..!!
Singkatan Indung abdi namina *Dida* Bapa namina.. *Tanu sudirja.*
Jadi *Danu.*

*Guru* : Pinter oge kolot anjeun..!!

*Guru* : _(bari mencrong ka salah saurang murid)_...
Naha ari ngaran maneh Amin..???
Padahal sakanyaho Bapa, Indung maneh ngarana *Kokom* terus Bapana *Abas*..
kuduna ngaran maneh *Baskom*.

*Amin* : teu ngeunaheun atuh Pak, piraku ngaran jelema Baskom..!! teu mikir jadi Guru teh..!!

*Guru* : Naha bet ngomong kitu ka Guru..?! hayang di setrap maneh..?!

*Amin* : sanes kitu Pa..!!
Pan abdi ge terang, Bapana Pa Guru teh Abah *Omod* jeung Ibuna Ma *Idar*.. naha ngaran Bapa bet.. *Sanusi*...?? lain... *Modar*...??????

Barudak di Kelas Seuri kabeh..kaasup nu keur maca

Post a Comment for "Bobodoran Carita di Hiji Kelas"