Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget Atas Posting

Sajak : Indung jeung Anak

 


Indung jeung Anak

karya Sayudi

Anak:

Ema naon eusi langit

jeung di mana tungtung langit

katut béntang nu baranang

 

Indung:

Teu jauh ti dada ema

eusina napas jeung getih

béntang teu jauh ti Ujang

 

Anak:

Ema saha nu boga langit

jeung béntang anu baranang

saha nu boga bulan

katut beurang jeung peutingna

 

Indung:

Kapan sagala nu Ujang

paéh hirup anu Ujang


Posting Komentar untuk "Sajak : Indung jeung Anak"