Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget Atas Posting

Contoh Pupuh Magatru

 


PUPUH MAGATRU

Karya : Dini Haryati, S.Pd.

 

Aya brang panjang ngalayang di luhur

Awak waja urat beusi

Boga jangjang bisa ngapung

Wangunan kawas japati

Supirna katelah pilot

 

Sekar Tandak :

Barangna ngapung diluhur

Awakna raranteng beusi

Jerona loba penumpang

Cik teguh naon ngarana


Posting Komentar untuk "Contoh Pupuh Magatru"