Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget Atas Posting

Puisi Sunda/Sajak : Atoh



Puisi Sunda/Sajak
ATOH

Poe ieu atoh kacida
Buku rapor dibagikeun ku wali kelas
Penteun teh aralus kabeh
Rengking kahiji deui wae

Hasil diajar beurang peuting
Dibarengan ku ngado'a
Tur pangjurung nu jadi kolot

Nuhun gusti
Abdi rengking hiji deui
Muga jadi jalma anu pinter
Mangfaat keur balarea
Ngabungahkeun indung bapa

Post a Comment for "Puisi Sunda/Sajak : Atoh"