Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget Atas Posting

Carita : Pardu Eleh ku Perda

Carita pagawe kantoran.......

"Pardu eleh ku Perda"

Lamun isuk-isuk, tipaparetot lumpat ngudag finger print,
Ngudag absen online, sieun telat,  teu bisa absen,
Embung telat najan samenit......

Lamun sore, satia nungguan finger print, 
Nungguan absen online,
tong miheulaan balik najan samenit....

Dahsyatna,kacinta urang kana dunya.
Kasieun urang kaleungitan dunya
Kataatan urang kana dudunya....

Ngong weh adzan,..
Ah ke heula....,
Da moal aya potongan tunjangan.....
Da moal leungit gawean ..
Da moal aya nu nyarekan..

Duh hampura Ya Allah
Gusti....!
Lem├ęt keneh gening iman teh! 
Can bener bener ngarasakeun nikmatna sumerah diri...

Padahal mah malaikat oge sarua
Tuluy tuluyan online
Tuluy tuluyan  Real-time ngabsen amal urang tiap detik...

Post a Comment for "Carita : Pardu Eleh ku Perda"