Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget Atas Posting

Bobodoran Sunda : Menu Diet Lalab Sunda

MENU DIET LALAB SUNDA

*Minggu kahiji*
Senen.   = Genjer
Salasa   = Saladah
Rebo.     = Jengkol
Kemis.   = Kiciwis
Jumaah = Antanan
Saptu.    = Daun sampeu
Minggu  = Nyeri hulu.

*Minggu Kadua*
Senen.  = Bonteng
Salasa.  = Leunca
Rebo.     = Terong
Kemis.   = Sosin
Jumaah = Daun gedang
Saptu.     = Surawung
Minggu.   = Nyeri suku

*Minggu katilu*
Senen.   = Peuteuy
Salasa.  = Paria
Rebo.     = Engkol
Kemis.   = Buncis
Jumaah = Jotang
Saptu.     = Waluh
Minggu.  = Beuki nyeri hulu jeung nyeri suku.

*Minggu kaopat*
Kuring indit ka klinik, dipariksa ku dokter, ceuk dokter kudu dirongsen,

sanggeus dirongsen dokter gogodeg ningali hasilna....

*HASIL RONGSEN*
di jero awak kuring jadi kebon. 😄

WILUJENG WAYAH KIEU
ULAH POHO BINGAH BAHAGIA..

Post a Comment for "Bobodoran Sunda : Menu Diet Lalab Sunda"