Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget Atas Posting

Nadoman Pembagian Sifat-Sifat Allah


Ari sifat 20 teh dibagi
Kana 4 bagian masing kaharti
Hiji nafsiyah, ka dua na salbiyah
3 Ma’ni ka 4 ma’nawiyah
Ari nafsiyah sifat na aya 1
Nyaeta sifat wujud masing kaharti
Ari salbiah sifatna aya 5
Geurapapai ku aranjeun sing utama
Hji Qidam ka duana sifat Baqo
Tilu Muholafatu Lilhawadisi
Opat sifat Qiamuhu binafsihi
Ari nomer kalimana wahdaniat
Ma’animah sifat na teh aya tujuh
Geura papay kuaranjeun masing puguh
Hiji qudrot kadua sifat irodat

Tilu Ilmu ka opatna sifat hayat

Post a Comment for "Nadoman Pembagian Sifat-Sifat Allah"